Geen producten (0)

PRIVACY:
Al je gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en zullen niet aan derden verstrekt worden. Je gegevens zullen alleen gebruikt worden voor betalingstransacties en de verzending van de bestelling. Wij handelen volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens en gaan zorgvuldig om met de door jou ingevoerde gegevens. Jouw gegevens worden door ons gebruikt om je zo goed mogelijk te kunnen helpen en om je  te informeren over onze activiteiten.

BESTELLEN:
Kwaliteit: Alle sieraden wordt zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en uitstraling. 

Verzendkosten:
Bestellingen worden via POSTNL pakketdienst verzonden.

Pakketjes € 6,95. In dit bedrag zijn de verzendkosten en de handelingskosten van de bestelling verwerkt.

Verzenden naar België kost € 9,95 voor pakketpost. 

BETALEN:
Alle producten zijn INCLUSIEF 21% BTW.
iDeal: Internetbankieren via jouw eigen bank, gemakkelijk veilig en snel!
Overboeking: Je maakt het totaalbedrag vooraf over op onze rekening NL41ABNA0498969568.

Betalingen vanuit België mogelijk met IBAN/BIC nummer.

LEVERTIJD:
Verzending: Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling binnen 3 werkdagen geleverd.

RETOURNEREN:
Je kunt een artikel binnen 14 dagen na ontvangst ruilen voor iets anders of retourneren en jouw geld terug ontvangen. Het sieraad dient niet gedragen te zijn. Schade aan geretourneerde artikelen wordt in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.

De verzendkosten van het terugsturen zijn voor eigen rekening. 
Dit kan via een TNT postkantoor € 6,95 euro voor pakketpost.

Binnen 10 werkdagen wordt de retour gestuurde bestelling verwerkt en ontvang je je geld retour.

Garantie:

Op het product geven wij 3 maanden garantie op fabricage fouten.

Draag schade valt niet onder de garantie.

NIEUWSBRIEF:
Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan automatisch e-mails wanneer er nieuwe sieraden op de website is gezet en je blijft op de hoogte van Sales en acties.

DISCLAIMER:
Joy de la Luz outlet heeft als streven om de meest zorgvuldige en actuele informatie weer te geven. We kunnen alleen niet garanderen dat de informatie altijd correct of volledig is. Dit proberen we natuurlijk ten alle tijden te voorkomen door de kwaliteit constant te bewaken. Mocht het zo zijn dat er onjuistheden in de gegevens staan of deze niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Joy de la Luz outlet geen aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen hiervan. We stellen het op prijs als je bij onjuistheden deze zou willen melden via info@treseco.com

Joy de la Luz outlet behoudt het recht om de inhoud op de site te wijzigen, verbeteren of te verwijderen. Tevens geldt dat Joy de la Luz outlet geen aansprakelijkheid heeft bij storingen, fouten of onderbrekingen van het verstrekken van informatie. Joy de la Luz outlet kan geen garanties bieden dat gestuurde e-mails of automatische berichten tijdig worden ontvangen en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen hiervan. 

COPYRIGHT:
Het auteursrecht ligt bij Joy de la Luz outlet, tenzij anders vermeld.